Bolji svet

Biblija kaže da sav svet leži u zlu! (1.Jov.5:19). Čak nije neophodno da tu istinu pročitamo u Božijoj Reči, jer vidimo zlo u nama i svugde oko nas. Greh u koji je čovek pao proizveo je sve to. Kroz Adama je greh došao na svet, a kroz greh smrt i tako je smrt ušla u sve ljude, jer su svi sagrešili (Rimlj.5:12). Greh nas je učinio robovima, a zemlja na kojoj živimo je od Boga prokleta.

Međutim, ovo što vidiš svojim očima nije jedini svet. Radosna vest jeste da je Gospod Isus došao da stvori novi svet!  Ne moraš više biti pripadnik palog sveta – sveta greha. Verom u Isusa Hrista i u Njegovu zastupničku žrtvu na Golgoti i novim duhovnim rođenjem možeš postati sudeonik novog sveta – carstva ljubavi. Pokaj se od svojih greha i prizovi Gospoda Isusa u svoj život.

Ako si hrišćanin, a osećaš veliku poraženost u svom hrišćanskom životu, ove pesme će ti biti na ohrabrenje. Ako si umoran od pokušavanja da stvoriš sebi bolji svet, bićeš blagosloven slušanjem ovog albuma.

Poruka ovog albuma je jednostavna. „Bog te ljubi i pomoć nudi kad misliš da je kasno za tebe. On sve može, Bog sve može, da stvori bolji svet za tebe“

Vokali: Tavita Stamenić i Milenko Isakov
Klavir: Milenko Isakov

Kliknite na naziv pesme za reprodukciju.