Naslovna > O nama > Finansijska podrška

Glavni meni

Broj posetilaca

204239
DanasDanas13
JučeJuče31
Ove sedmiceOve sedmice44
Ovog mesecaOvog meseca1026
UkupnoUkupno204239

Finansijska podrška


novacSlužba Isusa Hrista je zavisila samo o Svetom Duhu! On jeste primao darove od onih koji sa Ga sledili (Luka 8:2,3), ali nikada i ni od koga nije tražio novac, niti je javljao svoje finansijske potrebe bilo kome osim svom Ocu! Na isti način će i danas funkcionisati svaka služba koja želi da oda čast Bogu!


 

Hrišćanska služba nikada nije bila, niti će biti, sredstvo biznisa i obogaćavanja. Iz tog razloga, u periodu više od 9 godina koliko funkcioniše internet stranica “Božija Reč” nijednom i ni od koga nismo tražili novac za potrebe sajta, bilo u vidu pozajmice ili donacije. Bog je uvek ispunio sve naše potrebe i On sâm je poticao svoju decu da daju za Njegovo delo.

Sav materijal koji se nalazi na sajtu je svima dostupan i potpuno besplatan. Mi smo sve to zabadava dobili i zato želimo besplatno da delimo drugima (Matej 10:8). Naravno, svaka služba zahteva određen novac, ali ja slavim Boga što je suviše moćan da ispuni sve naše potrebe po svojem neiskazanom bogatstvu u Isusu Hristu!

Davati za Božije delo jeste privilegija i čast koja pripada samo nanovo rođenoj deci Božijoj! (3.Jov.7). Bog voli one koji dragovoljno daju (2.Kor.9:7). Božija volja nije da dajemo novac za Njegovo delo ako smo sâmi u dugovima (Rim.13:8). Bog ne želi da zanemarimo finansijske potrebe naše porodice da bismo davali za Njegovo delo (1.Tim.5:8). Bog neće prihvatiti naše davanje ako se nismo izvinuli osobi koju smo povredili i ako nismo učinili najbolje sa svoje strane da dođe do pomirenja (Mat.5:23,24). Bog ne želi da naše davanje bude pod bilo kakvim pritiskom, zbog osećaja obaveze, ili da bi za uzvrat dobili od Njega nagradu (2.Kor.9:7).

Ako ste razmislili o svemu tome i još uvek osećate da treba da podržite ovu službu, novac možete priložiti na sledeće načine:


Dinarski žiro račun: 115-0038163539342-88 Telenor Banka


Devizni račun: RS35-160-5530200595561-30 Banca Intesa

 

Bog neka Vas obilno blagoslovi!

 


 

 

Biblijski stih

"Ko hoće da ide za mnom, neka se odrekne sebe i uzme krst svoj i ide za mnom."
(Luka 9:23)